Rudi Bloes Art

Altijd op de hoogte zijn?

Blogposts

 • Atelier in beeld 2022

  21 mei 2022

  In het weekend van 14 en 15 mei was er Atelier in beeld 2022. Je kon er mijn werken bewonderen in de nieuwe studio. Het waren vooral vrienden, buren, en familie die mij kwamen opzoeken. Verassend was het aangenaam hoog bezoek van onze burgemeester van Roeselare Kris Declercq. Tijdens weekend van Atelier in beeld 2022 heb ik een nieuw werk gemaakt in de reeks Organic abstract pastel nr 4. Om van de oude garage een studio te maken, het is een soort tuinhuis, moest alles wit geschilderd worden. Platen tegen de muren zodat er iets kan opgehangen worden. Een meubel waar je kan rond staan en die terzelfde tijd ook wat bergruimte biedt. Schappen om gerief en schilderijen op te zetten. Een plaats om te werken en te presenteren. De studio zal geregeld open zijn. Een eerste keer op zondag 22 mei 2022 van 14u tot 18u. Alvast welkom.

  Atelier in beeld 2022
 • Kerstkaarten te bestellen

  22 november 2020

  Bijzondere tijden, een speciale Kerst, niet de traditionele kerstkaarten dit jaar? Via mijn shop op Redbubble. kan je nooit geziene kerstkaarten bestellen.

  kerstkaart

  kenmerken van de kaarten

  1. Digitaal gedrukte kaarten op zwaar papier
  2. Ongecoate blanco binnenkant zorgt voor een superieur schrijfoppervlak
  3. Elke kaart wordt geleverd met een kraft-envelop voor verzending of cadeau

  Het is interessanter om er setje van te bestellen want 1 kaart apart kost 4,76 Euro.
  Als voorbeeld heb ik voor jou een vergelijking uitgewerkt, indien je voor de 10 X 15 cm gevouwen versie zou gaan (verzending meegerekend):
  aantal prijs/Euro stukprijs
  10 18,60 1,86
  15 26,65 1,78
  20 34,71 1,73
  30 50,82 1,69
  50 77,73 1,55
  Het totaal aantal kaarten wordt in rekening gebracht.
  Het maakt niet uit hoeveel je er van elk besteld.
  Je kan je setje gemakkelijk zelf samenstellen.

  Kies en bestel je favoriete kaarten,
  levertijd is ongeveer 14 dagen.
  Pas op, het is Kerstmis eer je het beseft.

  Kerstkaarten

 • Organic abstract aquarel staat mooi op producten

  08 november 2020

  Via Instagram. kan je mijn laaste werken volgen. Het is niet mogelijk om vanaf Instagram. rechtstreeks naar de producten te linken. Om dit op te lossen en het voor jou gemakkelijker te maken om de producten te ontdekken heb ik de linken verwerkt op mijn website. Zo kan je elke dag genieten van mijn schilderijen.

  tall mug
 • Instagram aan het ontdekken

  26 oktober 2020

  Instagram lijkt mij een leuke plaats om mensen te ontmoeten. Ik moet toegeven dat het wat verslavend kan werken. De laatste twee weken kan je er meer van mij en mijn werk vinden. Het is fun om te doen. In de serie organische abstracten kan je mee helpen bepalen in welke positie ze moeten komen. Ik zie er naar uit om je ontmoeten op Instagram.

  organic6.jpg
 • Creatief geweest in de studio

  03 oktober 2020

  Kleinere werkjes om op dreef te raken. Meestal aquarel nu. Als voorbereiding om naar buiten te gaan tekenen en schilderen. Er komt in de loop van de volgende dagen nog nieuw werk in de galerie. Houd het in de gaten.

 • Lancering nieuwe website

  26 september 2020

  Hier is hij dan. In tijden van Wix en Wordpress toch van de grond af opgebouwd. Mijn nieuwe website. Je kan hier al beginnen te genieten van mijn werk. En meer over mij ontdekken. Misschien ontmoeten we elkaar later wel eens op een tentoonstelling. Houd het in de gaten.

  tekenaar in actie
 • Een nieuwe website

  30 maart 2020

  Het is alweer een tijdje geleden dat ik nog een website ontwikkeld heb. Ik begin dit keer totaal vanaf nul. Rechtstreeks met code (html, css, javascript), 100% controle. Geen Wordpress, Joomla!, Drupal,... en al zeker geen WIX. Ik wil nergens meer afhankelijk van zijn of aan vastzitten. Meer werk, dat wel, en een leerproces voor de nieuwe technieken. Ik hoop tegen september een eerste versie klaar te hebben. Deze zal de website bij Exto vervangen. Exto heeft een goed systeem. Het probleem is dat je ook hier aan vast zit. Wil je ergens een knop of een functionaliteit bijvoegen , dan is dat niet mogelijk. Ook kan je de website nooit verplaatsen. Je bent niet echt eigenaar van je site. Je mist dan wel de community van Exto. Maar daar is misschien een oplossing voor... computer opstelling

 • Boekwijzers

  30 november 2019

  Boeken lees ik nu meer en meer op mijn iPad of mijn e-reader, dat is handig en het neemt een pak minder ruimte in. Maar ik bezit ook nog heel wat fysieke boeken en af en toe komt er nog wel eens een boek bij. Nu zit er vanalles tussen die boeken als boekwijzers. Maar echt mooie boekwijzers had ik nog niet. Een goede gelegenheid om mijn aquarel weer in de vingers te krijgen. De Chinese invloed komt van de vertikale schilderijen die ik tijdens mijn bezoek in China dikwijls tegenkomt. Dit kon ik vertalen naar het smalle formaat van mijn boekwijzers. In de compositie gebruik ik niet de volledige oppervlakte wat rust brengt. Ik weet nog niet wat ik er verder mee ga doen. Ik zou er nog wat bescherming rond kunnen doen door ze te lamineren. En er een rood lintje aan voorzien. Heb je interesse in mijn boekwijzers? Je kan ze hier vinden. ->

  Boekwijzer_01
 • De sfeer van de tuin

  23 november 2019

  Het eerste jaar in de nieuwe tuin is nu wel echt gedaan. Na het vriesweer van de laatste dagen zijn de meeste bloemen gesneuveld. Vandaag regent het. Tijd om verder naar die sfeer te zoeken die mij blij stemt. Ik ben aan 5 acryl schilderijen tegelijk bezig die een serie gaan vormen. Eén schilderij op zich gaf nog maar weinig effect. Maar nu er enkele bijna klaar zijn voel je dat ze elkaar beginnen te versterken. Of je nu er echt blij van zal worden weet ik nog niet...

 • Een Chinees varken

  30 november 2019

  Als je in China geboren bent, dan is dit onder een Chinees sterrenbeeld.. Voor Jian is dit een varken, vorig jaar was ook het jaar van het varken. Als je echtgenoot dan ook nog eens een schilderij maakt, dan krijg je dit:...

 • De oudere blogposts

  17 augustus 2020

  Ik heb de oudere blogpost niet meer overgenomen.